Alternativ menu
Oversigt over de kommende Aktiviteter

Masteratletik i Herlev
Dato 23-10-20171340
Arrangør Stig Fog
Sted Stadion/Klublokalet
     

Orienteringsmøde om Mastersatletik

 Herlev Stadion er snart klar til atletik igen. Derfor inviterer vi alle, der er fyldt 35 år til et uforpligtende orienteringsmøde om Mastersturneringen i atletik. Vi har planer om at tilmelde et eller flere hold til Mastersturneringen i 2018: To hverdagsaftener i foråret 2018 og en evt. finale. Derfor har vi brug for voksne kvinder og mænd, der har lyst til at løbe, springe og kaste på et hold. Man scorer point til holdet efter køn og alder, så ældre kvinder er ligeså velkomne som (halv-)unge mænd 😉

Vi indbyder derfor alle løbere, gymnaster, triatleter, idrætsmærke-udøvere m.fl. til at være sammen om denne sjove aktivitet.

 Mødet foregår mandag den 23. oktober kl. 19.30. Vi mødes på Herlev Stadion og går derefter i klublokalet. Her vil Knud Erik Pedersen fra FIF Hillerød Atletik og medlem af Masterskomitéen fortælle nærmere om Mastersturneringen og vi vil sammen snakke om mulighederne for at starte et hold i Herlev.

 ALLE er velkomne. Tilmelding meget gerne på dette link: http://eepurl.com/c3ruxT. Her kan du også vise din interesse for at få nyt, når vi skal sammensætte holdene til foråret.

 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Stig Fog på 23 67 42 04.

 

 

 

 

Med venlig hilsen

Stig Fog
Tilmeldingen er slut.

Følgende 8 har allerede meldt deres deltagelse

- Du skal være logget på for at se deltagerne.

Navn Bemærkninger Betalt
Herlevløber Nej
Herlevløber Er interesseret, men kan ikke komme til mødet Nej
Herlevløber Nej
Herlevløber Nej
Herlevløber Nej
Herlevløber Nej
Herlevløber Nej
Herlevløber Nej