Världsungdomsspelen Göteborg 2.-5. juli
Tidspunkt
02.07.2020 kl. 19.00 - 05.07.2020 kl. 24.00
Sted
Ullevi Stadion
Beskrivelse

Forhåndstilmelding til Världsungdomsspelen

Ungdoms- og familietur til Världsungdomsspelen 2020 2.-5. juli 2020 på Ullevi stadion i Göteborg

Nordeuropas største atletikstævne hedder Världsungdomspelen og finder sted på Ullevi Stadion (der hvor Danmark vandt EM i fodbold 1992) i Göteborg med plads til 43.000 tilskuere. Med flere end 2000 deltagere fra 25 lande og næsten 9000 starter på tre dage er det et enormt stævne – men samtidigt rigtigt hyggeligt med god lejlighed til at kombinere atletik, familietid, oplevelser i Göteborg, is, restaurantbesøg, aftentur i Liseberg (Göteborgs svar på Tivoli) og meget mere.
 
Herlev Løbe- og Atletikklub indbyder derfor alle atleter født 2008 eller før til at være med til Världsungdomsspelen – og inviterer samtidigt alle atleternes familier til også at være med (hvis de har lyst og mulighed for det.)
 
Da der i samme weekend er verdens største håndboldturnering er der rift om sengepladserne, så der er behov for tidlig tilmelding og booking.
  
Overnatning
Vi har frem til 1. marts 20 pladser på Slottsskogens Vandrerhem, der ligger 3,5 km fra Ullevi centralt placeret i Göteborg. Det er muligt at få flere overnatningspladser, hvis der stadig er ledigt på det tidspunkt, men det kræver hurtig reaktion/tilmelding, så vi kan udvide bookingen, hvis det bliver nødvendigt. Tilmeld jer derfor meget gerne så hurtigt som muligt, så vi kan skaffe flere pladser, hvis der er behov.
 
Mad og drikke
I prisen indgår følgende:
  • Torsdag den 2. juli: snack ved ankomst torsdag aften
  • Fredag den 3. juli: Morgenmad, frokost og tur på restaurant. Snacks
  • Lørdag den 4. juli: Morgenmad, frokost og aftensmad. Snacks
  • Søndag den 5. juli: Morgenmad og frokost. Snacks
Drikkevarer udover vand/saftevand er IKKE inkluderet.  
 
Transport
Afrejse torsdag sidst på eftermiddagen/først på aftenen. Hjem søndag efterhånden som øvelserne slutter.
 
Baseret på tilmeldingerne aftaler vi transport og justerer den endelige pris i overensstemmelse med det. Stiller man bil til rådighed afregner vi færgebillet og 550 kr. til benzin. Bilen fyldes op.
 
Er der behov for transport udover privatbiler, så et det enten med bus eller tog. Pris er mellem 200 og 750 kroner pr. person afhængig af alder og transportform. Vi deler udgifterne til transport solidarisk, således at alle kommer til at betale det samme, uanset at man evt. ikke kan køre med i en privatbil.  
 
Atletikøvelser
Der er et enorm udbud af øvelser fra piger/drenge 12 år indtil senior. Man kan max. deltage i 8 øvelser og de koster 75 kroner pr. start. Man betaler kun for det antal øvelser, man stiller op i. I nogle øvelser er der kvalifikationskrav.   Se overblikket over øvelser HER
 
Du tilmelder dig først til de endelige øvelser i anden runde, når den sidste del af betalingen skal falde.  
 
Tur til Liseberg
Lørdag aften går vi i samlet flok i Liseberg, som er Göteborgs svar på Tivoli. Adgangsbilletten er inkl. i deltagerprisen, men du skal selv betale for forlystelserne.
 
Pris og tilmelding
Vi har ikke en endelig pris, da det afhænger af transport og hvilket antal øvelser, du melder dig til.  Men regn med ca. 2000 kr. for atleterne og mindre for ikke-udøvere, da de jo ikke skal betale for at stille op.  
 
I prisen er inkluderet: Overnatning i tre nætter, mad torsdag – søndag jf. ovenstående, transport Herlev – Göteborg t/r, startgebyr til det antal øvelser man vælger, adgangsbillet til Liseberg.  
 
Bindende forhåndstilmelding skal ske senest den 28. februar 2020 på klubbens hjemmeside med betaling af a conto kr. 1.000 pr. deltager. Ved tilmelding angives antal personer, hvem der deltager og om privatbil stilles til rådighed/antal pladser i alt i bilen inkl. fører.  
 
Efter forhåndstilmeldingen er afsluttet bookes vandrerhjemmet, transport planlægges og der åbnes for sidste del af tilmeldingen med den sidste del af betalingen.  
 
 
 
Spørgsmål?
 
Tøv ikke med at kontakte Stig Fog på mail@stigfog.dk eller 23 67 42 04.  
 
Herlev Løbe- og Atletikklub