Frost Cup 5. afdeling
Tidspunkt
05.03.2023 kl. 10.00 - 05.03.2023 kl. 12.30
Sted
DTU Lyngby
Beskrivelse

Frost Cup 2022/23 

Frost Cup er en serie på fem løb (5 eller 10 km), hvor Herlev Løbe- og Atletikklub er vært for 3. afdeling den 8. januar. 

Tidligere var vi rigtig mange om deltog i et eller flere af løbene, som foregår på søndage kl. 10.00.  Læs mere her: www.frostcup.dk

1. afdeling foregår på Flyvestation Værløse den 20. november

2. afdeling foregår i Utterslev Mose 11. december 

2. afdeling foregår i Herlev ved Kildegården den 8. januar

4. afdeling foregår på Flyvestation Værløse. (Kongeetapen) den 5. februar

5. afdeling foregår i Lyngby på DTU den 5. marts

Man behøver ikke opfatte det som en hæsblæsende konkurrence - men bare en god tempo tur, på samme måde som når vi løber RAC-milen. Tænk ikke for længe over det. Frost Cup plejer at lukke tilmeldingen ved omkring 900.

Som vært for 3. afdeling i december har vi eksklusivt fået 25% rabat på alle løb eller de enkelte løb. Du finder din rabatkode, som du skal bruge ved tilmelding her: HENT RABATKODE og find direkte link til tilmelding. 

Husk at når du tilmelder dig, så skal du angive "Herlev Løbe- og Atletikklub" som din klub - og du skal løbe i orange klubtrøje. 

Har du allerede tilmeldt dig, så skriv til Christian fra Frost Cup og oplys,  hvilke løb, du har tilmeldt dig. Mail: christian@runraces.dk - send en kopi af din mail til Henrik.oestergren@gmail.com

 


 

 

Herlev Løbe- og Atletikklub