Nyheder

Årshjul 2024

Årshjul 2024: Her kan du se de vigtigste arrangementer og konkurrencer for løbe- og gåhold. Klubbens prioriterede træder altid i stedet for anden træning på dagen. Klubbens anbefalede er en lille håndfuld arrangementer, som klubben håber de fleste vil deltage i. Holdenes foreslåede er en samlet liste over de løb som holdene hver især har meldt ind - og hvor en større del af holdet regner med at deltage. Her kan det nævnes at Royal Run og Copenhagen Half stort set er nævnt af de fleste hold. 

  31.01.2024
  Henrik Hobel
Sikke en aften...

Jamen, altså….!!!

Man ved nærmest ikke, hvor man skal begynde, men onsdagens Gert Kærlin Tribute blev et festfyrværkeri af gode resultater, idrætsglæde og klubånd. Tak til de deltagende klubber fra Bagsværd Atletik Club, HVRunners, Odense Atletik, IK Hellas, Blovstrød Løverne, Sparta, Greve Atletik, HG ATM og Rødovre AC.

  15.09.2022
  Stig Fog
Vidunderlig aften på stadion

Årets åbne klubmesterskaber i tre-kamp blev begunstiget af fremragende vejr og dejligt besøg fra vores venner fra Amager AC og Gentofte IK. Karen Leth-Sonne slog klubrekord i boldkast P13 med et kast på 45,50 meter -  hele 12 meter over den eksisterende rekord, mens Marianne Flindt på 400 meter sænkede sin klubrekord fra weekendens DM med yderligere 2 sekunder til 1.30.32 – en tid, der placerer hende på alletiders danske rangliste i K65 som nr. 8.

  01.09.2022
  Stig Fog
Rigtigt krudt til Herlevstafetten

Ledningen var knækket til laderen til den elektroniske startpistol, så alle løb blev skudt i gang med god gammeldags pistol, og tiderne var dermed håndstoppede – men ellers var der ikke meget løst krudt over 2022-udgaven af Herlevstafetten og UP-stævne

  24.05.2022
  Stig Fog