Jamen, altså….!!!

Man ved nærmest ikke, hvor man skal begynde, men onsdagens Gert Kærlin Tribute blev et festfyrværkeri af gode resultater, idrætsglæde og klubånd. Tak til de deltagende klubber fra Bagsværd Atletik Club, HVRunners, Odense Atletik, IK Hellas, Blovstrød Løverne, Sparta, Greve Atletik, HG ATM og Rødovre AC.


Man kunne starte med at takke alle frivillige klubmedlemmer og forældre, for uden deres indsats var stævnet slet ikke blevet til noget.


Man kunne også takke fotografen Peter Ahm, der ud af det blå dukkede op og forsynede os med masser af gode billeder – og som apropos gode resultater stadig har en række flotte klubrekorder på mellemdistance i Herlev Løbe- og Atletikklub.


Så kunne man nævne Sofia Thøgersen fra Sparta, der på 3.000 meter satte Dansk Ungdoms Rekord U17 og løb ind i 2. hurtigste tid i Europa i år U18 med 9.18,57.


Eller 15-årige Mikkel Feldborg Nielsen fra IK Hellas, der satte dansk årsbedste for senior på 1000 meter med 2.40,39.


Eller Jakob Rørdam Holm-Jørgensen, der på sin 50 års fødselsdag løb 2.49,86 og fik dansk bedstenotering på 1000 meter i M50, mens Henrik Saabye på 72 år missede rekorden på samme distance med 6/100-dele i fantastiske 3.31,24.


Så var der Henrik Jacobsen fra Rødovre AC, der lige snuppede RAC-milen først og derefter løb 5.000 meter i Herlev….


Vi kunne da også nævne, at vi nok skal ud og købe længere målebånd end 50 meter. Verdensmesteren i kaste-fem-kamp M55 Jan Cordius fra Greve fik diskossen ud på 49,22 meter og var kun 2 meter fra den danske rekord.


Så var der selvfølgelig også de to klubrekorder i Herlev på 3.000 meter til hhv. Jakob Lind Tolborg i M50 og Merete Porsdal i K45…


ELLER det helt absurde tal: 68! Det var nemlig antallet af personlige rekorder til Herlevs atleter på en helt igennem dejlig aften med god og varm atmosfære på stadion.


Nyd de mange gode billeder her

Resultater

Sponsorer og samarbejdspartnere