Ledningen var knækket til laderen til den elektroniske startpistol, så alle løb blev skudt i gang med god gammeldags pistol, og tiderne var dermed håndstoppede – men ellers var der ikke meget løst krudt over 2022-udgaven af Herlevstafetten og UP-stævne. Tværtimod fik vi besøg af meget velladede atleter i alle aldre fra vores gode venner hos Fjordløberne, Amager Atletik Club, Trongårdens IF, Ballerup Atletik Klub, Glostrup AC, IK Hellas og Hvidovre AM, der sammen med friske unge og ældre fra Herlev Løbe- og Atletikklub gjorde deres bedste til at skabe en ny god aften på Herlev Stadion.


På trods af frisk modvind blev der sat et væld af personlige rekorder – og Herlevs masters hev to klubrekorder i land. Hos M50 fortsatte Stig Falkenblad, Thomas Christensen, Stig Fog og Jakob Lind Tolborg stimen af gode løb og forbedrede den nyligt satte klubrekord med ikke mindre end 12 sekunder og løber sig ind på en 11. plads på alle tiders danske rangliste på 1000 medley. Og hos K65 var der to rigtigt dygtige Herlev-hold oppe mod hinanden på samme distance. En kvartet med Marianne Eskildsen, Marianne Flindt, Hanne Jensen og Birgit Rødgaard-Jessen Lund fik ramt på klubrekorden med 1 sekund og indtager nu 3. pladsen på alletiders danske rangliste i 1000 medley K65.


På den lange 4x1500 meter var det gæsterne fra Fjordløberne, der løb af med sejren foran tre Herlev-hold, der rundede en lang atletikaften på stadion af med røde kinder og smil på læben.


Tak til alle frivillige hjælpere og alle atleter og klubber for en god aften.


Link til flere billeder

Link til resultater

Sponsorer og samarbejdspartnere