Info


Begynderholdet foråret 2024 begynder mandag den 4. marts 2024

TILMELDING til begynderholdet sker HER på dette LINK 


 
Begynderholdet efteråret 2019 
 
Vi løber kl. 17 mandage og onsdage. Mødestedet er Herlevhallernes foyer i vinterhalvåret. I sommerhalvåret mødes vi på Herlev Stadion.
 
I løbet af 14 uger lærer du at løbe 5 km. Kurset bygger på fællestræning mandage og onsdage kl. 17.00 (kom lidt før), under ledelse af erfarne løbere fra Herlev Løbe- og Atletikklub. Den øvrige træning er ”hjemmearbejde”, hvor du enten kan løbe selv eller sammen med andre løbere fra begynderholdet.
 
Nogle mødes kl. 9 lørdag foran Herlev Hallerne.
 
Træningen er bygget op som en vekselvirkning mellem at løbe og gå. Alle får et komplet træningsprogram, så der er mulighed for at få optimeret træningen og få den passet ind i ugens andre gøremål. Det er vigtigt, I hele tiden følger begynderprogrammet, hvis I løber selv.  

 
Information og træningsprogram for foråret 2021 (Download)

 
Vi ser frem til nogle rigtigt gode timer sammen. Og husk hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så kan du enten sige det til en af os trænere mandag eller onsdag, eller fange os pr. mail eller mobiltelefon. Du kan finde os HER.   
 
          
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Begynderholdet | 10
Tid/Sted
Mandag 17:00-18:45 Herlev Atletikstadion, Herlev Atletikstadion Onsdag 17:00-18:45 Herlev Atletikstadion, Herlev Atletikstadion
Holdleder Hold 7: Pia Kousholt /
Holdleder Hold 8: Margit Aagaard Jensen /
Holdleder Nybegynderhold: Margit Aagaard Jensen /
Antal dage
365
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Pris
0 kr.
Udsolgt

Sponsorer og samarbejdspartnere