Sandkasseatletik - rend og hop for 4-6 årige

Velkommen til Sandkasseatletik – rend og hop for 4-6 årige. Sandkasseatletik er atletik for sjov. Vi sætter fokus på at kombinere motorik og bevægelse med masser af sjove lege og skøre indfald. Vi skal både have pulsen op og have lattermusklerne aktiveret.

Holdet ledes af vores dygtige ungdomstrænere med assistance fra forældrene. Vi håber derfor, at I vil være aktive medhjælpere undervejs i træningen – og når ungdomstrænerne er forhindret på grund af atletikstævner, at forældrene selv styrer træningen i deres fravær.

Træning 

Sommersæson indtil efterårsferien på Herlev Atletikstadion, Tvedvangen 200 hver lørdag kl. 09.30 – 10.30. Ingen træning på helligdage og i sommerferien.

Vintersæson fra efterårsferien til påske i sal 32, Kildegårdsskolen ØST, Krogestykket 35.  1. træning lørdag den 28. oktober.

Trænere

Charmaine de Taza, Karen Leth-Sonne,  Vanessa Peters og Alice Peters. Se trænerne HER

Spørgsmål kan stiles til holdleder Stig Fog (se nederst på siden)

Hvad skal jeg have med til træning? 

Du skal medbringe løbesko, tøj til at svede i/efter vejret og en drikkedunk.  

Facebook-gruppe for forældre, bedsteforældre og trænere

Klik HER 

Indmeldelse og kontingent 

Du er velkommen nogle gange, inden du evt. melder dig ind. Indmeldelse koster 300 kroner og kontingentet er på 500 kroner om året. Du betaler ved indmeldelse og kontingentet dækker derefter de kommende 365 dage. Ved indmeldelse får du en orange singlet eller T-shirt, som er klubbens officielle dragt.

Indmeldelse HER (opret profil på barnet og betal kontingent med det samme - derefter er barnet meldt ind)

Kontakt 

Holdleder Stig Fog, mail@stigfog.dk / tlf. 23 67 42 04 

Sponsorer og samarbejdspartnere