Skole OL på Herlev Atletikstadion 5. og 6. maj 2025

Alle skoler i Herlev Kommune (og skoler i andre kommuner, hvis der er plads) inviteres hermed til at deltage i Skole OL 2025. Stævnet afholdes mandag den 5. maj (4. og 5. klasse) og tirsdag den 6. maj (6. og 7. klasse).
 
 
 
 
Tilmeldte klasser (opdateres løbende)
 
4. klasse:
5. klasse:
6. klasse:
7. klasse:
 
Start- og sluttidspunkt
Vi begynder med indmarch kl. 08.30 og slutter ca. kl. 14.00. Klasserne skal være klar kl. 08.15.  
 
Øvelser
Der udbydes følgende øvelser: Hækstafet, 20x60 meter, Speed-bounce, Speed-længde, turbo-kast, medicinbold og 10x200 meter
 
Det kan blive nødvendigt at indskrænke antallet af deltagere i de forskellige øvelser af hensyn til tidsprogrammet og de fysiske faciliteter. 
 
Tilmelding 
Klassevis tilmelding til Skole OL skal ske her. Der gælder først til-mølle-princippet. På hver årgang der plads til 12 klasser.
Hver klasse skal stille med minimum 1 lærer, der bruges som dommer, samt gerne 1-2 forældre eller ældre elever pr. klasse. 
 
 
 
Vindere 
Vinderne er kvalificeret til den store Skole OL-finale i København 2025. Læs mere om finaledeltagelsen HER
 
Regler

Ved alle discipliner opnår klassen et resultat, som enten er et point, et antal eller en tid. Klassens resultater sammenlignes på tværs af alle klasserne ved lokalstævnet, hvorefter klassens placering i de forskellige discipliner giver et placeringspoint. Vinderklassen er den klasse med flest placeringspoint.

Der findes en vinderklasse pr. årgang til stævnet. Vinderklasserne kvalificerer sig til den store Skole OL finale i København, hvor de skal dyste i mod klasser fra hele landet i atletik.

Pris

Det er gratis at deltage i Skole OL stævnet i Herlev

 
Forberedelse
Skole OL har udviklet et flot træningsmateriale, der er lige til at bruge i idrætsundervisningen. Find det her.
Alle deltagere i Skole OL i Herlev inviteres efterfølgende til at deltage i et stævne på Herlev Atletikstadion, ligesom eleverne i alle vinderklasser gratis kan deltage i den ugentlige træning hos Herlev Løbe- og Atletikklub som forberedelse til finalen. Læs mere om træningen her.

Skoleforløb

Herlev Løbe- og Atletikklub tilbyder GRATIS skoleforløb for 4.-5. klasser. Skriv til Stig Fog nedenfor og hør nærmere. 

Spørgsmål

Skriv eller ring til stævneleder Stig Fog på 23 67 42 04 / mail @stigfog.dk.
 

 

 

Sponsorer og samarbejdspartnere