AFLYST: Skole OL på Herlev Atletikstadion 19. og 20. maj 2021

Vi har desværre igen måtte aflyse Skole OL på grund af COVID-19. I stedet tilbyder vi skoleforløb. Kontakt Stig Fog mail @stigfog.dk og hør nærmere.  

Alle skoler i Herlev Kommune (og skoler i andre kommuner, hvis der er plads) inviteres hermed til at deltage i Skole OL 2021. Stævnet afholdes onsdag den 19. maj (4. og 5. klasse) og torsdag den 20. maj (6. og 7. klasse).

 
 
 
Indbydelse
 
Tilmeldte klasser (opdateres løbende)
 
4. klasse: 
5. klasse: Al-Hilal Skolen 5.A.
6. klasse: Herlev Byskole 6.A, 6.B., Al-Hilal Skolen 6.A., Kildegårdsskolen 6.A., AHI International School 6.A.
7. klasse: Kildegårdsskolen 7.I., AHI International School 7.A.
 
Start- og sluttidspunkt
Vi begynder med indmarch kl. 08.30 og slutter ca. kl. 15.00. Klasserne skal være klar kl. 08.15. 
 
Øvelser
Der udbydes følgende øvelser: 20 x 60 meter stafet, 60 meter (for 4. og 5. klasse), 80 meter (6.-7. klasse), 60 meter hæk, 300 meter, 1 km løb, længdespring, boldkast og medicinboldkast.
 
Det kan blive nødvendigt at indskrænke antallet af deltagere i de forskellige øvelser af hensyn til tidsprogrammet og de fysiske faciliteter. 
 
Tilmelding 
Klassevis tilmelding til Skole OL skal ske senest 1. maj 2021 her. Der gælder først til-mølle-princippet. På hver årgang der plads til 8 klasser.
Hver klasse skal stille med minimum 1 lærer, der bruges som dommer, samt gerne 1-2 forældre eller ældre elever pr. klasse. 
 
 
 
Vindere 
Vinderklasserne i de enkelte årgang er direkte kvalificeret til Skole OL-finalen i Billund 15.- 18 juni. Læs mere om finaledeltagelsen her
 
Regler
Reglerne for atletik i Skole OL kan du finde her 
 
Pris
Det er gratis at deltage i Skole OL. Til Skole OL-finalen dækker Skole OL halvdelen af klassernes transportomkostninger.
 
Forberedelse
Skole OL har udviklet et flot træningsmateriale, der er lige til at bruge i idrætsundervisningen. Find det her.
Alle deltagere i Skole OL i Herlev inviteres efterfølgende til at deltage i et stævne på Herlev Atletikstadion, ligesom eleverne i alle vinderklasser gratis kan deltage i den ugentlige træning hos Herlev Løbe- og Atletikklub som forberedelse til finalen i Billund. Læs mere om træningen her.
 
Spørgsmål
Skriv eller ring til stævneleder Stig Fog på 23 67 42 04 / mail @stigfog.dk.
 

  

 

 

Sponsorer og samarbejdspartnere