61 personlige rekorder

For fjerde år i træk afholdt Herlev Løbe- og Atletikklub Åbne Klubmesterskaber i Tre-kamp. Og for fjerde år i træk steg deltagerantallet til 260 starter fordelt på 92 atleter fra 6 klubber.

 

 

Hvert år højdes niveauet blandt deltagerne – og mange nye kommer til, der finder glæde ved den dejlige stemning på Herlev Atletikstadion. Det er kappestrid, men først og fremmest dejligt samvær og idrætsglæde.

Igen kunne vi glæde os over massiv forældreopbakning til de mange unge atleter, mens de knep lidt mere med tilmeldingerne fra de ældre, der måske sparede kræfterne til denne weekends DM i Mastersatletik.

Hos kvinderne var Randi Klokmose eneste deltager, men satte hele to klubrekorder i hhv. kuglestød og længdespring i K65. Jakob Lind Tolborg satte PR i højde med 1,51 i højdespring og løb imponerende 1:04,74 på 400 meter – kun 2 sekunder fra klubrekorden. Jakob tog derfor klubmesterskabet for herrer.

I ungdomsrækkerne viste Herlevs fremstormende atleter, at der er flere gode resultater i vente. Hos de ældste imponerede Mads Laurits Nejsum Clausen ved at lægge 10 cm til PR i højdespring til nu 1,55 meter. Carl-Emil Jensen blev nr. 2 i tre-kampen for D15

Signe Kensø fik endelig ramt den rigtigt på 100 meter og strøg for første gang under 14 sekunder i 13,86 og til en flot sejr. Charmaine De Taza vandt tre-kampen for P15.

Alice Peters og Elise Martens Sloth var suveræne på 80 meter for P13 og fik også rigtigt gode længdespring med PR til følge. Esben Kjærsgaard fik også ramt på PR med flotte 4,36 meter. Elise vandt tre-kampen P13.

Hos P11 var Ida Sofie Abel-Jespersen og Mia Seiger Behrens i hopla og sprang langt – rigtigt langt i længdespring og løb hurtigt – desværre i for megen medvind. Men 1. og 2. pladsen i tre-kampen kunne ingen tage fra dem.

Mads Birkholm er gået frem med stormskridt og leverede et brag af en 60 meter og flotte højdespring. Det gav en 3. plads i tre-kampen D11 i stærk modstand mod Amager ACs stærke drenge.

I P9 fik vi en samlet vinder i Ida Thuesen Dalslet, der var med på årets atletikskole – og som vi meget gerne ser i klubben. Hun sejrede foran Kathrine Fjeldsted og Liva Egevang, der begge havde en rigtig god aften.

D9-klassen havde et meget tæt opgør mellem Alexander Vedel Møller fra Amager AC, vores egen Emil Saltoft-Tolborg og Mathias Damgaard Holbek, som vi også havde fornøjelsen af til Atletikskolen. Mindre end 100 point skilte nr. 1 og nr. 3, men med placeringer i nævnte rækkefølge.

Hos de yngste piger P7 var der sejr og PR over hele linjen til Olivia Kastrup Daub, der vandt foran Victoria Wulff og Clara Danielsen

Endelig var der debut – og sejr - til Benjamin Benzoni Meyer Leisner hos D7 i hans første stævne nogensinde foran Eskild Aunsholm Højlund og Linus Hickman.

På grund af kludder i pointberegningen kom tre-kamps resultatet ikke rigtigt ud under stævnet, men nu er den god nok.

Og TILLYKKE til alle der ikke er nævnt her, men som debuterede, satte personlige rekorder, vovede at stille op eller havde glæde ved fællesskabet. Sejrene er ikke de vigtigste - det er modet til og glæden ved at være med. 

Tak

Der skal lyde et stort tak til alle de frivillige medhjælpere. Uden jer – intet stævne. Tak til alle deltagere. Og en særlig stor tak til gartnerne på Herlev Atletikstadion, der havde forberedt et stadion i tip-top stand.

Billeder

Link til billedgalleri (fotos af Sigrid Fog) 

Resultater

Link til alle resultater

Resultater i tre-kampen


Sponsorer og samarbejdspartnere