Atletiktrænere søges til klub i fremgang

På fem år er vi gået fra 0 til nu 72 atleter fordelt på tre hold. Desværre har vi måttet sige farvel til et par trænere, så nu søger vi 1-2 trænere, der 1-2 gange om ugen vil træne vores atleter primært i aldersgruppen 10-12 år.

Du har måske erfaring fra atletik, gymnastik, løb eller anden idræt som enten udøver eller træner, har lyst til at være sammen med børn og unge, har et godt humør, evner at strukturere din træning og vil indgå i et godt trænerfælleskab.

Vi tilbyder en tøjpakke, betalt træneruddannelse, fantastisk forældreopbakning, høj stævnedeltagelse og en masse gode oplevelser sammen med en masse søde børn og unge. Er du under uddannelse kan vi også tilbyde en skattefri godtgørelse.

Ring/skriv til holdleder Stig Fog, hvis du vil høre nærmere på mail@stigfog.dk /23674204.

Herlev Løbe- og Atletikklub har 430 medlemmer, herunder en stor børne- og ungdomsgruppe på ca. 70, en stor mastersgruppe på 50 atleter og ca. 300 motionsløbere fordelt på 11 løbe- og gåhold. Vi afvikler selv stævner på Herlev Stadion, arrangerer Herlevløbet og har et godt samarbejde og mange sociale aktiviteter på tværs af aldersgrupper, niveau og idrætsvaner.

Sponsorer og samarbejdspartnere