Mastersatletik

 
 Fire guld og fem sølv til de Østdanske mesterskaber 2018
 
Atletik for dig over 30 år. Vi åbner stadion for selvtræning hver onsdag kl. 18.00 - 19.00 på Herlev Stadion. Har du været ude og løbe med løbeholdene først, så kan du springe opvarmningen over...
 
Herlev Løbe- og Atletikklub havde to hold med til Masterturneringen i atletik i 2018 og vi gentager succesen i 2019. Derfor har vi brug for voksne kvinder og mænd, der har lyst til at løbe, springe og kaste på et hold. Man scorer point til holdet efter køn og alder, så ældre kvinder er ligeså velkomne som (halv-)unge mænd :-)

Vi indbyder derfor alle løbere, gymnaster, triatleter, idrætsmærke-udøvere m.fl. til at være sammen om denne sjove aktivitet.
 
Er du interesseret I at være med, så tilmeld dig Mastersatletik.
 
Læs mere om Mastersturneringen hos Dansk Atletik Forbund 
Facebookgruppe for danske Masters med nyt om stævner, træning m.m. Mastersatletik.dk
 
Træningsprogram foråret 2019
Træningen er baseret på selvtræning. Det vil sige, at der ikke er en decideret træner, men at vi hjælper hinanden med øvelserne og giver gode råd. Man kan altid træne det, man har lyst til, men en eller flere af atletikkens klassiske discipliner vil hver gang være i fokus: 
 
Træningen begynder efter påske 2019.
 
 
Ranglister
Hvis du er over 12 år og stiller op til et officielt stævne, så vil du kunne finde dine resultater og din ranglisteplacering på siden statletik.dk
 
Regler og vejledninger
Her kan du finde mål og vægt til de forskellige discipliner for Masters. Hent her (download)
Mastersreglementet. Hent her. (Link) 
 
Resultater 2018
Slutstilling ØST 2018 (download) Herlev blev nr. 10 og 11 ud af 13 hold.

Sponsorer og samarbejdspartnere