Fantastisk aften i Greve

Der var eksotiske temperaturer. Der var smukke kvinder i alle aldre. Der var stærke mænd med store arme. Der var glade børn. Der var fest. Der var stemning. Og der var orange trøjer overalt… Tre kvinder brager ind på alletiders rangliste i Danmark…
 
Hvem skulle tro, at en hverdagsaften i maj i Greve kunne udvikle sig til en idrætsfest? Men det var det, der skete, da 31 Mastersatleter og 11 ungdomsatleter fra Herlev Løbe- og Atletikklub onsdag aften debuterede på den røde tartan på Greve Stadion. Selv om vi ikke nåede til tops i holdkonkurrencen i 1. runde af Mastersturneringen, så har vi kun grund til at være glade og tilfredse med vores indsats.
 
 
 
Der blev kæmpet, der blev heppet, bakket op og svedt til den store guldmedalje. Vi lagde hårdt ud. Hurtigste tid af alle på 5.000 meter med Kristian Bonne Wulff, og en 2. og 3. plads i pointscoren til Karen Lis Rygaard og Mette Bendix Müller, der levere varen på det steghede stadion. Hurtigt fulgt op af sejr til Martin Sonne-Leth i stangspring med 2.90 meter, der dog blev ”straffet” for hans ”unge” alder. Så fulgte hammerkast med genopstandne Steinbjørn Sørensen, Robert Outzen og Claus Blach Schrøder, der kom i menneskehænder med Jan Cordius fra Sparta, men alle gjorde en flot figur med meget lidt træning i bogen.
 
Tre kvinder på alle tiders rangliste
I højdespring fik vi en af aftenens store positive overraskelser, da 73-årige Titi Hasselriis med 0,95 meter drønede ind på 2. pladsen i pointscoren 773. Det giver en 8. plads på alletiders rangliste i Danmark for kvinder 70-74 år. Titi var klubbens tredjehøjeste scorende – kun overgået af Karen-Lis på (794 point) (21. plads på alletiders Danmarks-rangliste) og topscoreren Helle Nygaard med (820 point) i tiden 6:27:46, der bringer Helle ind på 9. pladsen på alletiders rangliste på 1.500 meter for kvinder 60-64 år.
 
Og sådan gik aftenen slag i slag. Der blev løbet, kastet og sprunget kulminerende med fire orangeklædte Herlev-hold til stafetten, der fuldstændigt dominerede det visuelle indtryk af løbet. Herlev Løbe- og Atletikklub tog en ærefuld 5. og 6. plads i det skrappe selskab. Vi gjorde en særdeles positiv figur på stadion, med mange dejlige kommentarer med på vejen fra de øvrige klubber.
 
 
Find alle Mastersresultater for 1. runde nederst på siden HER
 
Vi er klar til 2. runde i Hvidovre den 20. juni!
 
Flot indsats af børnene
Ligesom det var debut for mange af de voksne atleter, så var det også debut for vores 11 unge atletikudøvere. Alle som en leverede mange flotte præstationer for øjnene af deres voksne klubkammerater og de mange medfølgende forældre.
 
Det var 1.  og 2. plads til Villads Bendix Müller og Asmund Schou-Pedersen på 40 meter drenge 6-7 år og sørme om vi ikke også fik en dobbeltsejr ved Alexander Tronborg og Frederik Bendix Müller i drenge 10-11 år på 60 meter. Silas Nelin fik med 12.89 på drengenes 80 meter en god 2. plads og en nuværende placering som nr. 24 på årets Danmarks-rangliste for drenge 12 år. Hans 3,65 meter i længdespring bringer ham på 8. pladsen på samme rangliste
 
 
Men alle som en gjorde det rigtigt godt. Vi se frem til nye oplevelser og nye stævner i den orange klubdragt, der vakte lykke, da man fik at vide, at man godt måtte tage den med hjem.
 
Find alle resultater for UP-stævnet HER.
 

Sponsorer og samarbejdspartnere