Flot indsats i Ballerup

Det var ikke en sommeraften, som vi kendte den fra 2018. Blæsende og regnfuldt. Men hvad gør det, når humøret og kampgejsten er høj? Seks seje ungdomsatleter fra Herlev Løbe- og Atletikklub var tirsdag den 11. september i kamp til nålestævnet i Ballerup, hvor modstanderne skulle findes i vores naboer og venner fra Ballerup AK.

 
 
Vi havde flere debutanter i den orange klubdragt. Julia Pelczar nåede kun at være til træning én gang, inden hun meldte sig ind og var klar til sit første stævne. Hun fik meget fine resultater i både 40 meter, boldkast og længdespring - og med lidt flere træningstimer, så kan det blive rigtigt fint.
 
Kasper Friis Rygaard stillede op på trods af hoste og forkølelse. Men det holdt ham ikke tilbage i at være med i stort set alle discipliner. Især imponerede Kasper med 3,10 meter i længdespring og med 11,12 sekunder i 60 meter.
 
 
Vanja Stojanovic var også til sit første stævne. Hun havde flere meget lange spring i længdespring, men fik ikke helt rumpen med sig og fik derfor ikke fuldt udbytte af springteknikken. Men potentialet er der helt klart og 3,04 meter er absolut et flot resultat.
 
For vores sidste tre deltagere - Silja Bøvig Hickman, Johan Fredrik Kirkelund og Phillip Fjeldsted - var det et gensyn med Ballerup Atletikstadion. At træning betaler sig, viste de alle tre på fornemste vis ved at forbedre sig siden sidst. Johan øgede med 11 centimeter i længdespring, Phillip tangerede sit bedste i samme disciplin, mens Silja fik ram på begge sine rekorder i længdespring og 40 meter. Fra 9,28 sek. til 8,36 sekunder på 40 meter og fra 2,34 meter til 2,59 meter i længdespring.
 
Tak for en god aften i Ballerup. Og tak til god opbakning og official-hjælp fra de mange fremmødte forældre. Vi ser frem til nye gode stævner sammen. 
 
Se resultaterne HER 

Sponsorer og samarbejdspartnere