Flot indsats til Østdanske mesterskaber

For første gang i en årrække havde Herlev Løbe- og Atletikklub atleter med til de Østdanske mesterskaber i indendørs atletik.  Det blev til flere meget flotte resultater, et væld af personlige rekorder og en sølvmedalje til Vanja Stojanovic som kronen på værket.

Sølv til Vanja 
I pigerne yngste aldersgruppe – piger 12 år - havde Herlev Vanja Stojanovic med. For 10 dage siden var Vanja stærkt i tvivl om, hvorvidt hun skulle springe højdespring, for det har hun aldrig før gjort til et stævne – og kun trænet ganske lidt. Men trænerne var ikke i tvivl – og heldigvis lyttede Vanja efter. Med 1.15 meter klaret i første forsøg fik Vanja sølvmedaljen i hus.
 
 
 
Vanja var også med i kuglestød og længdespring. I kuglestød forbedrede hun sig til 5,71 meter. En rekordforbedring på hele 49 cm. Det gav en samlet 8. plads, men kunne have været endnu bedre, da Vanja på grund af en menneskelig dommerfejl blev snydt for yderligere tre forsøg via finaledeltagelse. I længdespring var der debut med pigsko. På trods af nogle seriøse skrammer på benet af piggene, fik Vanja også her PR med 3,11 meter. På 60 meter fik Vanja en flot tid med 10,23 sekunder og slog flere rigtigt gode løbere.
 
Stærk 200 meter af Zara 
I den nok særskilt bedst besatte aldersgruppe – piger 14-15 år – stillede Zara Unal op. Zara er et stort talent, endnu ikke fyldt 14 og på trods af, at hun kæmpede mod atleter, der træner op til 4-5 gange om ugen (og bruger pigsko ??), så klarede Zara sig forrygende.
 
En lidt dårlig start på 60 meter, men med en flot afslutning afslørede, at det nok var på 200 meter, de største forhåbninger skulle ligge. 9.05 sekunder på 60 meter er nu heller ikke at kimse af (PR) – der manglede 14/100-dele for at gå i semifinalen, men på søndagens 200 meter viste Zara sin råstyrke. I dagens første heat, hvor de u-seedede løbere var samlet, løb Zara ind på 30,29, en tid, der i sidste ende holdt til en samlet 9. plads ud af 16 deltagere. Udendørs og med pigsko kan Zara til sommer løbe ind som deltager til DM. Men hun kan også gøre sig gældende i kuglestød (8,30 meter, nr. 11 ud af 19) og i længdespring (4,27 meter, 13 ud af 22).
 
Vi vil hævde, at ingen mandlig eller kvindelig atlet i alle aldersklasser i Herlev Løbe- og Atletikklub for tiden kan slå Zara på 200 meter og i længdespring!
 
 
 
Flot PR til Markus
Hos drengene havde vi to tilmeldte deltagere. Eskild Fog måtte desværre melde afbud men en skadet afsætsfod til højdespring. Ærgerligt, da Eskilds PR på 1,30 meter var lig med en bronzemedalje i drenge 13 år. Til gengæld havde vi altid flittige Markus Oliver Bang med. Markus var meget tæt på PR med 1,25 meter, men måtte sidste ende nøjes med en tangering af PR på 1,20 meter. Til gengæld var der PR på 60 meter med en stor rekordforbedring med 6/10-dele af et sekund til 9,87 sekunder.
 
 
Wilson Kipketer var heldig og fik et par træningsfif af Markus 
 
Alle atleter ønskes tillykke med nogle flotte resultater, som vi er stolte af. Anerkendende var de bemærkninger, som trænere og atleter blev mødt af i Ballerup Super Arena: ”Hvor er det dejligt, at Herlev er tilbage”! For det er vi!
 
Resultater findes HER 
 

Sponsorer og samarbejdspartnere