Herlig tre-kamp i Herlev

Herlev Atletikstadion dannede rammen om et flot åbent klubmesterskab i tre-kamp onsdag den 28. august 2019. Deltagere fra syv klubber og et meget stort hjemmebanehold fra Herlev Løbe- og Atletikklub havde denne varme sommeraften sat hinanden stævne på Herlev Atletikstadion. Næsten en fordobling af deltagerantallet fra sidste år gav en fornøjelig aften med mange flotte resultater på tværs af køn og alder. Fra yngste deltager på 7 år til ældste på 74!

Tre-kamp
Søskendeparret Hayden og Juliet Hodge fra Copenhagen International School drog ikke tomhændede hjem. Med diplomer i næsten alle øvelser og flotte point. Juliet scorede hele 1049 point for imponerende 6,98 sekunder på 40 meter og hun løb da også af med sejren i den samlede trekamp foran Sofie S. Olesen fra Greve med Maja Bayer-Faber fra Herlev som nr. 3.
Hos drengene gik den samlede tre-kampsejr til Adam Lund Lippert fra Herlev, foran Balder Breinholst fra Amager AC og Anthon Juul Adjeiquaye (Herlev) på 3. pladsen.
 
I kvindernes konkurrence blev det Kathrine Wulff, der løb af med sejren foran Louise Lundstrøm og Eva Bak-Jensen. Hos mændene fik Martin Leth-Sonne knebent skovlen under Henrik Rødgaard-Jessen og Kasper Bøwig Rasmussen, der som far til en ungdomsatlet Silja Hickman stillede op – og fik bank af datteren…
 
 
 
Pigernes 80 meter med Charmaine De Taza fra Herlev i midten (Foto: Thomas Ejner Olsen) 
 
Sprint
I børnerækkerne var distancerne afpasset til børnenes alder, så de yngste lagde ud med 40 meter. Kamille Egebjerg fra Herlev fik sin officielle debut og med 7,39 slog hun alle klubbens drenge på samme alder. PR til Julia Pelczar med 8/100-dele. Hos drengene var der en flot sejr til Balder Breinholst fra Amager AC, fulgt af Lucas Pettersen (uden klub) med Adam Lund Lippert på 3. pladsen. Her fik Herlev debut til Alexander Bonne Wulff, mens Sofus Skytte Jensen, Nil Axen, Philip Fjeldsted og Asmund Schou-Pedersen lige manglede det sidste i at slå PR.
 
De 10-11 årige løb 60 meter. Sikker sejr til Sofie S. Olsen fra Greve med Herlevitterne Elise Sloth (10,11 sek.) og Maja Bayer-Faber (10,20 sek.) på hhv. 2. og 3. pladsen. Hos drengene blev det til dobbeltsejre til Herlev med debutanten Malthe Nikolaj Godsk Jørgensen som nr 1. i 10,08 sek. knebent foran Anthon Juul Adjeiquaye i 10,12.
 
På 80-meteren for de 12-13 årige piger var Celina Jensen fra Amager AC i en klasse for sig. Med 11,45 var der et pænt stykke ned til Cecilie Carstensen (Greve) og Isabella Kehler Krabbe (Amager AC). Charmaine De Taza fra Herlev debuterede med en flot 4. plads i 12.16, mens Signe Kensø endnu ikke var helt ovenpå efter en uges sygdom. Signe er med 11,79 klubbens bedste i denne sæson på distancen. Annika Donby-Mortensen kom ikke helt ned på tiden fra før sommerferien.
 
Hos drengene var det førnævnte Hayden Hodge, der løb med sejren, men kun fordi det nye stjerneskud Carl-Emil Jensen stoppede med at løbe 10 meter før mål. 11,40 og 11,43 er meget gode tider, og i Herlev forventer vi os meget af Carl-Emil, når han forventeligt dukker op til træning i næste uge… To, der allerede er til træning, er Noah Bank, der debuterede med et mulehår foran Lake Axen, der allerede har mange gode resultater i statistikken.
 
Herlevs 14-årige Zara Unal tog kampen op på 100 meter mod tre ”ældre” kvinder – og vandt! 14,23 rakte til sejr foran Ida Regitze Krag fra Hvidovre med Herlevs Louise Lundstrøm på 3. pladsen.
 
Alle sprintheats blev afviklet i modvind.
 
 
Kvindernes 400 meter er skudt i gang. Eva Bak-Jensen, Marianne Flindt, Louise Lundstrøm og Kathrine Bonne Wulff (Foto: Thomas Ejner Olsen) 
 
400 meter
Mastersatleterne blev sendt ud på en hel baneomgang. David Romney Lauridsen løb i sin første 400 meter – og som den eneste – under 1 minut. Måske han skulle overveje de lidt kortere distancer end 3.000 og 5.000 meter? Det gav dog ikke point nok til at slå Kristian Bonne Wulff – nybagt dansk Mastersmester på 5.000 meter. Kristian løb de 400 meter i 1.01,15, knapt et sekund hurtigere end sidste år. Jacob Jensen på 2. pladsen var tæt på PR med 1.06,69, mens Henrik Rødgaard-Jessen imponerede med 1.15,50 på 3. pladsen. Det giver en aktuel 4. plads på årets rangliste i aldersgruppen 60-64 år.
 
Hos kvinderne var det Herlevs Marianne Flindt, der vandt i 1.34,38, hvilket bringer hende ind på en 12. plads på alletiders danske rangliste for kvinder 60-64 år. Kathrine Wulff løb flotte 1.10,89, mens Louise Lundstrøm tog tredjepladsen i ny PR 1.15,42 På 400 meter var der også debut til Herlev Løbe- og Atletikklubs formand Allan Amundsen der kom rundt i respektable 1.20.19. Løbets ældste mandlige deltager Mogens Bertam-Nielsen sneg med 1.42 sig lige ind på top-50 på alletiders rangliste for 70-74 år.
 
Længdespring
I drengenes længdespring var der dobbelt Herlev med Adam Lund Lippert (PR med 2 cm) og Malthe Nikolaj Godsk Jørgensen på de to øverste pladser på podiet, mens Juliet Hodge og Sofie S. Olsen satte sig øverst på tronen hos pigerne foran Maja Bayer-Faber på Herlev, der satte PR med 3,54 meter.
 
Zara Unal lagde 6 cm til PR, der nu lyder på 4,45, Julia Pelczar forbedrede sig med 10 cm til ny PR. Philip Fjeldsted fortsætter den flotte fremgang i længde og sprang denne gang 2,81 – 12 cm længere end den gamle PR.
 
Hos kvinderne var der sejr til Kathrine Wulff, men også Louise Lundstrøm imponerede her. Hvis vi kan få flere Masterskastere i Herlev Løbe- og Atletikklub så er der basis for et rent kvindehold i næste sæson – som går til finalen…
 
Henrik Rødgaard-Jessen tog en overraskende sejr hos mændene foran Kasper Bøwig Rasmussen og Jacob Jensen.
 
 
Eva Bak-Jensen i et koncentreret øjeblik i højdespring. Ny PR! (Foto: Thomas Ejner Olsen) 
 
Højdespring
Martin Leth-Sonne tog med 1,50 meter sejren hos mændene, mens 74-årige Titi Hasselriis gentog både højde og sejr fra sidste år med 0,95 meter. Men Eva Bak-Jensen forbedrer sig hele tiden om slog PR med 0,98 cm.
 
Hos drengene blev det til sejr til Balder Breinholst fra Amager AC, foran Emil Kundal fra Bagsværd AC. Anthon Juul Adjeiquaye ”nøjedes” med 3. pladsen i 1,13 mod 1,21 i sidste uge.
 
Hos pigerne blev det både til debut og sejr til Charmaine De Taza på 1,25, foran Vanja Stojanovic, der satte PR med 1,22, mens Elise Sloth, der også har 1,21 fra sidste uge på samvittigheden, måtte nøjes med 1,10 meter denne gang.
 
Boldkast
Banen var målt op til 50 meter – og det var også nødvendigt. For hos drengene kastede Anthon Juul Adjeiquaye imponerende 47,81 meter (PR), foran Adam Lund Lippert, der ellers forbedrede sig med hele 5 meter fra sidste uge. Nil Axen forbedrede sig med fire meter til ny PR, mens Philip Fjeldsted også lagde 53 cm til hans gamle personlige rekord.
 
Hos pigerne var det igen Sofie S. Olesen (Greve), Juliet Hodge (CIS) og Maja Bayer-Faber (Herlev) i ny PR med fire meter, der stod øverst på skamlen. Denne gang i nævnte rækkefølge.
 
Medalje-parade
Undervejs i stævnet fremviste en del af Herlev Løbe- og Atletikklubs mastersatleter deres imponerende medaljesamling fra DM. Hele 34 medaljer blev det til: 19 guld, 8 sølv og 7 bronze.
 
 
 
Kuglestød
Ind fra gaden – bogstaveligt talt – trådte Carl-Emil Jensen og stødte 10,78 med 3 kg kuglen og drøner nu ind på 6. pladsen på årets danske rangliste for 13-årige drenge. Og der er mere! For Noah Bank (Herlev) har været til træning to gange og ligger nu også nr. 6 på den danske rangliste med 8,54 meter for drenge 12 år.
 
Hos de 12-13 årige piger var der 1. og 2. plads til Isabella Kehler Krabbe og Clara Juul Pallesen fra Amager AC foran Signe Kensø fra Herlev.
 
Hos de ældste var der sejr til Thomas Brinch fra Amager AC foran Carsten Woss Clemmensen fra Herlev, der var tæt på PR. Rekord satte Bjarne Valdemar Jensen fra Herlev med 7,83. Endelig var der stor PR til Robert Outzen fra Herlev med 9.98 i klassen M50.
 
Kvindernes kuglestød blev vundet af Titi Hasselriis foran Randi Klokmose og Kathrine Wulff.
 
Tak
Der skal lyde et stort tak til alle de frivillige medhjælpere. Uden jer – intet stævne. Tak til alle deltagere. Og en særlig stor tak til gartnerne på Herlev Atletikstadion, der havde forberedt et stadion i tip-top stand og til Fonden Herlev Bladet, der havde sponsoreret tidtagningen.
 
Billeder
Link til billedgalleri (fotos af Thomas Ejner Olsen) 
 
Resultater
 
 
 
 
 
 
 

Sponsorer og samarbejdspartnere