Rekordregn på Herlev Stadion

Det regnede før stævnet og efter stævnet - og til stævnet var der rekordregn. For tredje år i træk var der Åbne Klubmesterskaber i Tre-kamp på Herlev Stadion. 77 atleter fra 7 klubber var tilmeldt 225 starter – og der var meget at glæde sig over. Rekordtilmelding, klubrekorder og et væld af personlige rekorder satte sit præg på aftenen.

Der var deltagere fra 6-75 år – og over hele linjen blev der gået til stålet. Herlevs børn og unge satte hele 42 personlige rekorder – og der var debut til en hel række nye atleter, der i deres allerførste stævne i den orange klubtrøje fik flot opbakning fra tilskuere og kammerater.

13-årige Lake Axen stod nok for aftenens største ungdomspræstation, da han tangerede Claus Blach Schrøders klubrekord i højdespring fra 1983 med 1,54 meter. Klaret med fin margin i første forsøg. Lake ligger nu nr. 1 i D13 i Danmark – og der er kun tre 14-årige, der har sprunget højere end 1,54 i denne sæson. Det lugter af en finale til DMU næste år.
 
 

Hos de voksne var der fire klubrekorder. Kristian Bonne Wulff er rykket op i M35 og tog rekorden på 400 meter fra Martin Leth-Sonne, der måtte melde afbud på grund af en skade.

Ægtefællen Katrine Wulff forbedrede sin egen klubrekord i kuglestød i K35, hvilket også var tilfældet for Ella Alzhbeta Kjeldskov Alexandrova, der efter en lidt kikset konkurrence til DM satte tingene på plads med 1,10 meter eller knapt 20 cm højere end i søndags.

Endelig ligger Titi Hasselriis nu nr. 4 på alletiders rangliste K75 med 2.22.33 på 400 meter. En imponerende præstation at løbe hele 11 sekunder hurtigere end året før i den alder!

Det viser, at atletik kan dyrkes af alle aldersgrupper. Stævnet i Herlev den 26. august 2020 bekræftede, at der er både talent og erfaring i den arrangerende klub.

 

Medalje-parade

Undervejs i stævnet fremviste en del af Herlev Løbe- og Atletikklubs mastersatleter deres imponerende medaljesamling fra DM. Hele 43 medaljer blev det til: 21 guld, 13 sølv og 9 bronze.

Tak

Der skal lyde et stort tak til alle de frivillige medhjælpere. Uden jer – intet stævne. Tak til alle deltagere. Og en særlig stor tak til gartnerne på Herlev Atletikstadion, der havde forberedt et stadion i tip-top stand.

Billeder

Link til billedegalleri (fotos af Henrik Østergren og Stig Fog) 

Resultater

 


Sponsorer og samarbejdspartnere