Åbne klubmesterskaber i tre-kamp

Herlev Atletikstadion indvies af borgmester Thomas Gyldal Petersen onsdag den 3. oktober 2018. Det fejrer Herlev Løbe- og Atletikklub med Åbne klubmesterskaber i 3-kamp. Alle fra 7 år og opefter kan deltage uanset klubmedlemskab eller ej. Stævnet starter PRÆCIS kl. 18.00 med første øvelsesstart kl. 18.10. Stadion er åbent fra kl. 17.00 til opvarmning og instruktion af officials.

Resultater 
 
 
 
Reportage og billeder. Se HER 
 
 
Programoversigt (revideret kl. 19.30 den 2. oktober)
 
 
 
Startlister
Vær opmærksom på at øvelsen starter på det angivne tidspunkt. Opvarmning og prøveforsøg skal være foretaget inden... Der er fuldt besat på flere af øvelserne, så hjælp gerne til, at vi får afviklet det hele indenfor tidsrammen. 
 
 
Deltagende klubber
Sparta A&M, Amager AC, Ballerup AK, FIF Atletik & Motion, Odense Atletik, Herlev Swimteam, Odense Skiklub, Herlev Gymnastik, Herlev Tri & Motion/HI Fitness og Herlev Løbe- og Atletikklub 
 
Køb kaffe og kage
KFUM-Spejderne, Sct. Bernhardt Gruppe i Herlev har på stadion en lille salgsbod, hvor de sælger dejlig varm kaffe og the, sodavand og lækre kager til deltagere, officials og tilskuere. Gode priser! Kontanter og MobilePay modtages.
 
 

Åbne klubmesterskaber i Tre-kamp

Øvelser i tre-kamp
Kuglestød – 400 meter – Længde- eller højdespring.
 
Du kan deltage et løb, et kast og et spring (vælg mellem højde eller længdespring). Du kan vælge kun at deltage i nogle af disciplinerne. Alle, der deltager i et kast, et løb og et spring, deltager automatisk i tre-kampen.
 
Stævnet er officielt godkendt af Dansk Atletik Forbund og resultatlisten sendes til statletik.dk 
 
Pointudregning
Alle deltager på lige fod, da resultater omregnes til point baseret på køn og alder. Børn og unge fra 7 – 19 år anvender Dansk Atletik Forbunds ungdomspointtabeller. Voksne anvender pointtabel fra IAAF (Det internationale Atletikforbund) Alder er årgang. Det vil sige årgang 2010 er 8 år, årgang 1960 er 58 år.
 
Vindere og præmier
Der kåres vindere (og klubmestre) (nr. 1., 2. og 3.) for både drenge og piger (7-19 år) og for mænd og kvinder i hver disciplin samt i den samlede tre-kamp. Vinder er den, der har scoret flest point i den pågældende øvelse eller den samlede tre-kamp.
 
Alle børn og unge (7 – 19 år) deltager samtidigt i Atletikmærket, hvor der kan opnås bronze, sølv eller guld-mærke: http://dansk-atletik.dk/boern-unge/atletikmaerket.aspx
 
Tilmelding
Det er gratis at deltage, men tilmelding skal ske senest mandag den 1. oktober med angivelse af navn, køn, alder og øvelser.
 
Medlemmer af Herlev Løbe- og Atletikklub tilmelder sig HER
 
Alle øvrige tilmelder sig HER
 
 
 
Regler
 
Kuglestød
Der er tre forsøg pr. deltager. Der stødes med redskab efter nedenstående tabel.
 
Vægt  Drenge/mænd Piger/Kvinder
 2,0 kg  Op til 11 år   Op til 13 år, + 75 år
 3,0 kg  12-13 år, + 80 år  14-17 år, 50-74 år
 4,0 kg  14-15 år, 70-79 år  18-49 år
 5,0 kg  16-17 år, 60-69 år  
 6,0 kg  18-19 år, 50-59 år  
 7,26 kg  20-49 år  
 
 
400 meter
Der løbes på 6 baner samtidigt med frivillig anvendelse af startblok. Banen skal holdes hele vejen rundt. Der anvendes håndstoppet tid.
 
Længdespring
Der er tre forsøg pr. deltager. Børn til og med 13 år anvender 1- meter zoneafsæt. Alle andre afsæt fra planke.
 
Højdespring
Starthøjde 0,90 cm. Derefter løftes overliggeren med 5 cm pr. runde. Tre nedrivninger i træk og deltageren er ude.
 
Tidsskema og startlister
Se øverst på siden...
 
Spørgsmål
Kontakt stævneleder Stig Fog: mail@stigfog.dk / tlf. 23 67 42 04 
 

Sponsorer og samarbejdspartnere